Uitleg consulten

Kennismakingsgesprek

Een eerste kennismaking kan telefonisch, via e-mail of in de praktijk dit is wel zo gezellig (wel graag op afspraak) en is gratis en natuurlijk geheel vrijblijvend.

Ben je na ons gesprek nog enthousiaster om te gaan beginnen? Dan plannen we een datum voor het intakegesprek.

Intakegesprek

Bij het maken van een afspraak ontvang je afhankelijk van het gekozen plan één of meerdere in te vullen vragenlijsten. Ik ontvang deze graag digitaal ingevuld, uiterlijk 2 dagen voor de afspraak per mail retour. Tijdens de intake nemen deze  ingevulde vragenlijsten samen door. Je stapt op de Tanita weegschaal, deze meet je gewicht, spiermassa, vetpercentage, etc.

Bij het “Trudieet Vitaliteitsplan”neem ik middels een vingerprik wat bloed af en plannen we, voor 2 weken later, het vervolgconsult in. Zie werkwijze voor meer info.

Bij het “Orthomoleculair afvalplan” nemen we het door jou ingevulde voedingsdagboek en digitaal ingevulde vragenlijst door, ontvang je een boodschappenhulp en tips en een voorbeeld weekmenu ter inspiratie en plannen we een weegconsult in.

Wil je het “SLIMdiet afvalplan”, dan ga je naar huis met de Startbox en plannen we een weegconsult in. De weegconsulten bij het SLIMdiet afvalplan zijn gratis tot en met stap 2!!

Vervolgconsult

Trudieet Vitaliteitsplan

Volg je het “Trudieet vitaliteitsplan” dan is het afhankelijk van je klachten of en hoeveel vervolgconsulten er plaatsvinden.

Tijdens de consulten zullen we je voortgang bespreken, wegen als dat nodig of wenselijk is en waar nodig passen we het plan aan.

Weegconsult

Orthomoleculair afvalplan

SLIMdiet afvalplan*

*vanaf stap 3

Je komt in het begin wekelijks voor een weegmomentje, kopje koffie, kopje thee of een glaasje water. Je krijgt tips over eten, bewegen, je moeilijke momenten en we bespreken je behaalde resultaten. Daarnaast kun je natuurlijk je vragen stellen.

Als je op de goede weg bent kunnen we de consulten iets minder vaak plannen. Je bepaald dit lekker zelf, het gaat er om dat jij je er goed bij voelt. Zodra jij er klaar voor bent om op eigen houtje je nieuwe leefwijze voort te zetten stoppen we met de consulten.

Je mag daarna natuurlijk altijd weer eens een consult inplannen om te zien hoe het ermee staat.

Bij SLIMdiet is het weegconsult tot en met stap 2 gratis. Vanaf stap 3 breng ik deze pas in rekening. Je geeft op tijd jouw gewenste favoriete producten door zodat deze tijdens je afspraak voor je klaar staan.