Uitleg consulten

Kennismakingsgesprek

Een eerste kennismaking kan telefonisch, via e-mail of in de praktijk dit is wel zo gezellig (wel graag op afspraak) en is gratis en natuurlijk geheel vrijblijvend.

Ben je na ons gesprek nog enthousiaster om te gaan beginnen? Dan prikken een datum voor het intakegesprek.

Je krijgt wat huiswerk mee of ik stuur het je per mail. Het gaat om een vragenlijst en een voedingsdagboek. Je vult dit naar eer en geweten in en stuur dit minimaal drie dagen voor het intakegesprek terug per mail, post of je brengt het zelf langs.

Intakegesprek

Tijdens de intake nemen we de ingevulde vragenlijst en het voedingsdagboek door. Je stapt voor het eerst op de weegschaal en als je dit graag wilt, doen we een aantal lichaamsmetingen.

Je krijgt afhankelijk van het gekozen plan, een basis weekmenu met tips waar je dit zelf naar eigen smaak kan aanpassen, of je gaat de deur uit met de aan te kopen producten van SLIMdiet met uitleg van het stappenplan.

Weet je al zeker dat je met SLIMdiet wilt gaan afvallen, dan doen we een verkorte intake. Neem voor het speciale tarief contact op.

Vervolgconsult

Je komt in het begin wekelijks voor een weegmomentje, kopje koffie, kopje thee of en glaasje water. Oh ja en je kunt natuurlijk je vragen stellen. Verder zullen we het hebben over eten, bewegen, de moeilijke momenten en natuurlijk je behaalde resultaten.

Als je op de goede weg bent kunnen we de consulten iets minder vaak plannen. Je bepaald dit lekker zelf, waar jij je goed bij voelt. Zodra jij er uiteindelijk klaar voor bent om op eigen houtje je nieuwe leefwijze voort te zetten stoppen we met de consulten.

Onderhoudsconsult

Maar… ook dan mag je natuurlijk altijd bellen om een onderhoudsconsult af te spreken als je ineens toch nog vragen hebt, wat motivatie of gewoon nog even op de weegschaal wilt komen staan om te laten zien hoe goed je nog steeds bezig bent.

Voedingscheck

Naar aanleiding van de door jou ingevulde vragenlijst en voedingsdagboek kijk ik wat er goed gaat en waar je je voeding het beste in kan aanpassen. Je ontvangt tips en voorbeelden van goede, minder goede en verkeerde keuzes. Omdat ook jouw tijd kostbaar is voer ik deze werkzaamheden uit buiten de afspraken om.

Eénmalig voedingsadvies

Dit is een goede optie als je niet over- of ondergewicht hebt maar gewoon wat gezonder en/of gevarieerder wilt gaan eten. Ook hierbij zal ik je vragen de vragenlijst en het voedingsdagboek in te vullen en op te sturen. Aan de hand van deze gegevens zal ik een dagmenu en variatiemogelijkheden voor jou op maat maken. Je kan hier dan zelf verder mee aan de gang.