Trudieet

Orthomoleculair voedingsdeskundige en Gewichtsconsulent

Even voorstellen…

Ik zal hier niet mijn hele levensverhaal neerzetten maar een korte introductie lijkt mij wel prettig voor jou als lezer en wellicht straks klant.

Ik ben Trudy van den Aardweg en ik woon in Aalsmeer samen met mijn partner. Mijn twee, inmiddels volwassen, zoons maken van mij een trotse moeder. Na 10 jaar op kantoor bij een intermediair in financieringen wilde ik het roer om. Maar dan?….van je passie je beroep maken….? Jazeker.

Die passie, voeding & lichaam, ontstond na jaren worstelen met mijn eigen gewicht. Ik kwam er toevallig achter dat ik last had van gluten- en koemelkeiwit sensitiviteit. Ik word er niet doodziek van, maar ik voelde me wel moe, opgeblazen, had huidklachten etc. Door voeding met deze ingrediënten zoveel mogelijk te mijden ging ik mezelf steeds beter voelen.

Wel had ik nog wat kilo’s te veel aan/op mijn lijf. Daar wilde ik toch ook wel definitief (dit keer) vanaf. Dit is gelukt met maaltijdvervangers en een goede begeleiding van een gewichtsconsulent. Door haar adviezen heb ik na het bereiken van mijn gezonde gewicht mijn eet en leefpatroon zo aangepast dat ik nu nog steeds een bij mij passend gewicht heb.

Doordat ik mezelf al zo enorm had ingelezen over voeding en wat het met je lichaam doet was de inspiratie om dit verder uit te diepen met een opleiding een logische stap. Ik heb eerst mijn diploma voedingsdeskundige behaald en daarna het diploma gewichtsconsulent. Recent heb ik daar de opleiding orthomoleculair voedings- en suppletie adviseur aan toegevoegd.

Verkeerde voeding kan veel in het lichaam verstoren en daar past een orthomoleculair advies het beste bij. Met de cursus Energetisch Morfologische Bloedtest heb ik een mooie aanvulling op de al aanwezige kennis.

Vanuit mijn praktijk wil ik jou graag ondersteunen, motiveren en voorzien van advies zodat ook jij weer de juiste balans vindt en jezelf weer gezond en vitaal voelt. Het kan dan gaan om darmklachten, vermoeidheid, overgewicht, overgangsklachten, voedingsintolerantie, etc. Als het gaat om gewichtsverlies ken ik de lastige momenten, het zoeken naar de kracht om vol te houden maar ook dat halleluja moment als je “gezond” gewicht bereikt. Moet iedereen in maatje 38 of 40? Nee, zeker niet, ik vind het belangrijk dat je een gewicht bereikt waar je jezelf gezond, fit en prettig bij voelt.

Je bent het waard….!

je-bent-het-waard-trudieet