Hoe ik met SLIMdiet mijn kilo’s verloor en mijn zelfvertrouwen terug kreeg

Ik had al van alles geprobeerd om gewicht te verliezen, diverse soorten programma’s geprobeerd maar niets wat bij me paste, laat staan voor mij werkte. Zo kwam ik na veel stress-jaren voor een laatste poging bij Trudieet.

Tijdens het uitgebreide intake gesprek met Trudy kwam ik er achter dat Trudieet ook werkt met maaltijdvervangers van SLIMdiet. Na uitleg over de producten en hoe de 4 stappen van het SLIMdiet plan werken, werd ik enthousiast en heb toen het besluit genomen, ik ga dit proberen! Een starters pakket meegenomen met de gedachte; lukt het niet dan kan ik altijd stoppen.

Maar na de 1e week was ik al 3.6 kilo afgevallen. Dit gaf mij een boost om door te gaan. Ik kon kiezen uit 36 verschillende maaltijden dus best veel variatie. Je maaltijdvervangers vul je aan met groente, honger had ik dan ook echt niet. Het was wel even uitproberen wat ik wel en niet lekker vond maar al snel had ik mijn weg daar in gevonden.

De wekelijkse weegmomenten zijn goed voor de motivatie, je bespreekt de behaalde resultaten en krijgt waar nodig tips. Naarmate je gewichtsverlies vordert en je de nieuwe manier van eten onder de knie krijgt worden de weegmomenten wat minder vaak ingepland.

De kilo’s bleven er af vliegen en na 2 maanden was ik al 14 kilo lichter. 

Onderweg wel wat uitdagingen gehad zoals een high tea en een etentje met collega’s, maar de knop was om en er zijn best wel alternatieven om te eten. Ik nam bijvoorbeeld altijd een maaltijdvervanger voor ik ergens heen ging waardoor ik al een wat voller gevoel had en het daarmee makkelijker voor me zelf maakte.

Geen voorgerecht en als hoofd gerecht een salade en koffie of thee toe in plaats van een dessert. Ik nam dan wel 1 wijntje, geen 3 zoals voorheen, maar daar genoot ik dan wel meer van. En uiteindelijk gaat het niet alleen om het eten maar ook om het gezelschap.

Vlak voor mijn vakantie naar stap 2 ik was toen 16 kilo kwijt en vond het wel weer lekker om ook weer af en toe vlees of vis te eten. Zelfs na de vakantie was ik weer kilo’s kwijt. Met elke stap eet je weer meer gewone voeding en neem je minder maaltijdvervangers. Ik was blij verrast dat ik nu groente en fruitsoorten weer kon eten zonder last van mijn darm te krijgen. Voorheen ging dat nog weleens niet zo lekker.

Het is een echte reset voor mijn lichaam geweest.

Na 20 weken heb ik mijn streef gewicht gehaald, ik zit er zelfs 2 kilo onder, en dat is mede dankzij de begeleiding van Trudy. Bij Trudieet krijg je uitgebreide informatie over gezonde voeding en tips hoe je dit gemakkelijk toepast. Omdat dit stap voor stap gebeurd, tijdens de stappen van het SLIMdiet plan, is dit niet ingewikkeld of moeilijk om toe te passen.

Ik ben een ander mens geworden door het verlies van de bijna 30 kilo. Ik eet lekker, gezond en bewust. Ik heb meer zelfvertrouwen en kom weer voor mezelf op. En het is heerlijk om een winkel in te lopen en een kleine maat uit het rek te pakken, die nog past ook. Dus alleen maar voordelen.

Het enige wat nodig is: SLIMdiet, Trudieet en een portie doorzetting vermogen

Klazien

 

Note van Trudieet:

Wat een mooie prestatie!

Buiten het feit dat Klazien bijna 30 kilo in gewicht kwijt is, en daarmee weer een gezond BMI heeft, heeft ze ook bijna 10% vetmassa verloren/omgezet in spiermassa. Haar spiermassa is namelijk met bijna 10% toegenomen. Haar vochtbalans is met 6% verbetert.

En als kers op de taart is haar metabolische leeftijd met 20 jaar afgenomen tot zelfs 6 jaar onder haar huidige levensjaren. Kortom een resultaat waar wij super trots op zijn.

Wil jij ook van je overtollige kilo’s af en je lichaam weer in balans brengen?

Laat je inspireren door dit verhaal en zet ook de stap. Ik begeleid ook jou graag naar jouw mooie resultaten. Want zeg nou zelf jij wil toch ook lekkerder en gezonder in je vel zitten. Ik zeg DOEN!

 

Trudieet

Food & body balance

 

Vindt je dit een leuk en/of nuttig artikel, deel gerust. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *