Werkwijze

Met passie voor voeding en leefstijl, ontstaan vanuit eigen ervaring, en een persoonsgerichte aanpak laat ik jou ervaren hoe je de regie over jouw gewicht en vitaliteit weer in eigen hand neemt.

Trudieet heeft speciaal hiervoor 2 programma’s met 3 stappen ontwikkeld.

Trudieet Slim & Trudieet Vitaal

Trudieet Slim

Ervaar jij overgewicht, dan is dit pakket speciaal voor jou. Het pakket is vanuit kennis en ervaring ontwikkeld. Het bestaat uit 10 consulten waarin jij alles leert over de 3 stappen: voeding, bewegen en leefstijl met als doel het behalen van een bij jou passend gewicht.

Afvallen lukt, met wat extra inspanning, vaak wel. Je hebt misschien al eens een poging gedaan?! Op gewicht blijven is een ander verhaal. Overgewicht kan vanuit diverse oorzaken ontstaan. Om af te vallen, en daarna op gewicht te blijven, is het dan ook belangrijk dat je de oorzaak vindt en daar mee aan de slag gaat.  Uithongeren is geen goede manier. Beter is het om je lichaam te voeden in plaats van te vullen. Zo herstel je de balans.

Om de mogelijke oorzaak bij jou te achterhalen worden jou diverse vragen gesteld. Trudieet gebruikt een uitgebreid intakeformulier, deze ontvang je per mail na het inplannen van de intake. Thuis vul je deze digitaal in en stuur je uiterlijk 2 dagen voor de intakeafspraak per mailt terug.

De intake

Tijdens de intake nemen we dit formulier samen door en worden sommige punten nog wat verder uitgediept zodat hier met het te geven voedingsadvies rekening gehouden kan worden.

Na de intake ga je naar huis met een voedingsadvies, een inspiratie weekmenu en diverse tips. Omdat het vaak best even omschakelen is plannen we het volgende consult twee weken later. Hierna volgen de consulten elkaar wekelijks op.

Bij medische klachten of als jouw situatie daar aanleiding toe geeft zal er altijd advies gegeven worden om  jouw (huis)arts te raadplegen.

De consulten

De weegconsulten worden afgewisseld met een paar uitgebreide consulten. Hierin komen, naast voeding, de net zo belangrijke onderwerpen bewegen en leefstijl aan bod. Beide hebben ook een grote invloed op jouw gewicht en vitaliteit. Na ieder uitgebreid consult ontvang je als gratis bonus 5 extra recepten per mail. Dat zijn dus 15 extra recepten ter inspiratie.

Het pakket is zo samengesteld dat bij het volgen ervan, jij na afloop jouw passende gewicht (bijna) hebt bereikt. Daarnaast heb je de kennis om dat ook te behouden.

Soms is er wat meer overgewicht en heb jij nog niet jouw passende gewicht bereikt. Je hebt inmiddels voldoende kennis om het op eigen houtje verder te kunnen. Maar ben je toch nog niet zo zeker van jezelf of wil je gewoon wat langer die stok achter de deur? Je hebt de mogelijkheid om tegen een super voordelig tarief, 1 of meer pakketten van extra weegconsulten bij te kopen, deze plannen we in voor het eind consult.

We sluiten af met een uitgebreid eind consult waarin we alles evalueren en je jouw laatste vragen kwijt kunt.

Trudieet Vitaal

Ervaar jij klachten met je spijsvertering (bijvoorbeeld darmklachten denk ook aan PDS, maagzuur klachten) of op het gebied van vermoeidheid & energie, voedingsintolerantie of je hormonen? Dan is dit pakket speciaal voor jou.

Ook dit pakket is vanuit kennis en ervaring ontwikkeld. Het bestaat uit 4 consulten. Dit zijn uitgebreide consulten waarin we jouw bloed laten testen met de EMBtest én jij alles leert over de 3 stappen: voeding, bewegen en leefstijl.

De genoemde klachten zijn vaak voeding en leefstijl gerelateerd. Om de mogelijke oorzaak bij jou te achterhalen worden jou diverse vragen gesteld en laten we jouw bloed onderzoeken. Trudieet gebruikt een uitgebreid intakeformulier, deze ontvang je per mail na het inplannen van de intake. Thuis vul je deze digitaal in en stuur je uiterlijk 2 dagen voor de intakeafspraak per mail terug. Naast het intakeformulier laat ik jou ook de Bravermantest (1) invullen. De uitkomst van deze test wordt meegenomen in de EMBtest en in jouw persoonlijke voeding- en leefstijladvies.

De intake

Tijdens de intake nemen we het intakeformulier en de uitkomst van de Bravermantest samen door.  Sommige punten worden nog wat verder uitgediept zodat hiermee in het advies rekening gehouden kan worden. We nemen middels een vrijwel pijnloze vingerprik een paar druppels bloed af. Deze stuur ik op naar het laboratorium waar ik mee samenwerk, Praktijk Wiersma. We maken de afspraak voor het 1e vervolgconsult voor 2 weken later.

Als jouw situatie daar aanleiding toe geeft zal er altijd advies gegeven worden om jouw (huis)arts te raadplegen. Een advies van Trudieet kan de zorg van een reguliere arts nooit vervangen.

De consulten

De uitslag van de test wordt tijdens het 1e vervolgconsult besproken. De uitslag geeft ook een suppletieadvies, om jouw klachten goed aan te kunnen pakken is het raadzaam dit advies op te volgen. De kosten voor de suppletie is niet inbegrepen maar kunnen wel met korting via Trudieet besteld worden. De testuitslag in combinatie met de Bravermantest en de uitgebreide intake zijn de basis voor de opmaak van jouw persoonlijke voedingsplan. Met dit voedings- en suppletieadvies ga je thuis aan de gang.

Het 2e vervolgconsult plannen we na 4 weken, je hebt zo de tijd om de suppletie en het voedingsadvies toe te passen en de eerste resultaten wellicht al te ervaren. We bespreken je vorderingen en je krijgt tips en adviezen voor bewegen en leefstijl. Deze tips kun je nu, naast je voedingspatroon, toevoegen om zo te gaan voor het beoogde resultaat.

Ter afsluiting plannen we nog eens 4 weken later het 3e en laatste consult in. We zullen alles evalueren eventueel waar nodig of gewenst nog wat bijstellen en je kunt jouw laatste vragen kwijt.

Het pakket is zo samengesteld dat jij na afloop, verrijkt met kennis, goed op weg bent naar het bereiken van meer vitaliteit. Je merkt al een verbetering in jouw klachtenpatroon of je bent zelfs al klachtenvrij.

Mocht je toch nog een of meerdere consulten wensen kan je deze, tegen een voordelig tarief , los bijkopen.

Wil je een jaarlijkse APK voor je lichaam vraag naar de mogelijkheden en de kosten voor een jaarlijkse herhaling van de EMBtest.

(1)Doctor Erik Braverman, een Amerikaans breinwetenschapper, heeft een therapeutisch model ontwikkelt om de situatie van het brein in relatie tot de productie van neurotransmitters inzichtelijk te kunnen maken.  Hij heeft daarvoor een uitgebreide vragenlijst gemaakt met als doel inzicht te krijgen in de kracht en verzwakking van de neurobiochemie. De vragenlijst bestaat uit twee delen, het eerste deel bepaald de van nature overheersende neurotransmitter, in het tweede deel wordt bekeken in hoeverre er tekorten in de biochemie zijn binnen het profiel.
 

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg!

“A.Einstein”
Ben jij klaar voor jouw verandering?