EMBTest® aanvraag set

Deel dit bericht op

“Wat voor de één gezonde voeding is kan bij een ander klachten geven.”

Dit inzicht kreeg Jeroen, 26 jaar uit Nieuw-Vennep, tijdens het volgen van het Trudieet Vitaal programma. Lees hier zijn review:

“Ik had al enige tijd last van vage klachten in mijn buikstreek. Mijn vermoeden was dat dit met voeding te maken had, maar ik kon er niet de vinger op leggen. Omdat ik een paar keer per week aan fitness doe ben ik ook veel met voeding bezig en at ik best wel gezond.

Ik wilde graag mijn bloed laten testen omdat de aanpassingen in mijn voeding, die ik zelf had uitgeprobeerd, niet of nauwelijks verbetering gaven. Via internet ben ik bij Trudieet uitgekomen. Daar kon ik zonder lange wachttijd een intakegesprek inplannen voor het “Trudieet Vitaal programma” waar de EMBtest (een energetisch morfologische bloedtest), onderdeel van is.”

Persoonlijk advies

De klachten van Jeroen zijn met een uitgebreide intake en met de uitslag van de Energetisch Morfologische Bloedtest in kaart gebracht. Hierop heeft hij een persoonlijk voedingsplan en een ondersteunend suppletieadvies ontvangen waarmee hij aan de slag is gegaan.

“Het persoonlijke voedingsplan is duidelijk en makkelijk om mee te werken en bevat veel informatie. De geadviseerde suppletie heb ik meteen besteld en deze ben ik ook gaan gebruiken.”

Na de eerste maand evalueren we altijd even kort. Ik wil graag weten hoe het gaat en of er al verbetering in de klachten worden ervaren. Het aanpassen van de voeding en leefstijl is (soms) best lastig, we kijken dan ook of en waar we kunnen bijstellen. Hoe was dat voor Jeroen?

“De eerste week was best moeilijk omdat ik bepaalde voedingsmiddelen (tijdelijk) beter niet kon nemen. Vanwege mijn sport at ik een bepaalde verhouding koolhydraten, vetten en eiwitten. Het koste best wat inspanning om hier een nieuwe weg in te vinden, met ook iets andere verhoudingen, maar dat is gelukt.”

Meer energie

Bewegen en stress- en energiemanagement is ook onderdeel van het Trudieet Vitaal programma. De tips die Jeroen hiervoor kreeg waren grotendeels bekend en paste hij al toe. Voor hem zat de winst in het aanpassen van zijn voeding en de ondersteuning met suppletie.

“Na 1 maand merkte ik al dat ik minder vermoeid was en, leuk om te melden, ook mijn toch al goede humeur werd door mijn omgeving als “nog beter” ervaren. De vage buikklachten werden ook minder, maar zeker nog niet weg.”

Met nog wat nieuwe tips op zak spreken we weer een maand later af voor een slotgesprek. Na 6 tot 8 weken is de suppletie meestal op en is het voedingsplan eigen gemaakt.

Hoe gaat het nu?

“Ik ervaar meer energie, een beter humeur en lijk ik ook makkelijk met stress te handelen. Mijn buik is veel rustiger, hier ondervind ik niet of nauwelijks nog klachten in. Echt bijzonder om te zien hoe voeding die voor de een gezond is, bij een ander klachten kan geven.”

Positieve aanpak

Jeroen eindigt zijn review met het volgende:

“De inzichten die je door het programma krijgt zijn goed blijvend toe te passen. Ik doe dit nu iets minder streng maar op een manier die goed bij mij past en waar ik me goed bij voel. Ik zou het Trudieet Vitaal programma en Trudieet dan ook zeker aanraden. Het fijne aan Trudy vond ik dat ze een positieve aanpak heeft.”

 

Trudieet

Food & body balance

Deel dit bericht op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *