Wat klanten zeggen over Trudieet

“Ik wil weten of er daadwerkelijk (meetbare) verbetering optreedt”

Ik dacht dat ik er met mijn gezonde (eet)levensstijl al was. Na definitief de streep door vleesconsumptie gehaald te hebben en ik dus als veganist door het leven wilde gaan, dacht ik dat mijn gezondheid binnen no time op en top zou zijn. Ik was al gestopt met suikers en slechte E-nummers en lette al goed op wat ik at en deed. Door een lang lopende persoonlijke roerige tijd, liep ik tegen een burn-out aan. Nadat ik hier uit aan het klimmen was en ik mij geestelijk steeds beter begon te voelen, bleef mijn lichamelijke conditie toch achteruit gaan. Slechte nachten, geen energie, slechte darm/spijsvertering en evengoed geestelijk nog wat negatief, dit waren toch wel de grootste geluk ontnemers.

Zodoende kwam het besef dat ik verder mocht kijken en ik mijn voedingspatroon onder de loep wilde laten nemen. Op het internet vele malen gezocht naar de juiste voedingsdeskundige, maar kwam ik er maar niet uit. Gezien ik spiritualiteit ook hoog in het vaandel heb staan en ik wil weten of er daadwerkelijk (meetbare) verbetering optreedt, kwam ik uit op Trudieet. Trudy bied een mooi pakket aan met begeleiding, persoonlijk voedingsplan en de EMB-test, de keuze was gemaakt. Tijdens de intake werd al vrij snel de rust en liefdevolle aanpak gevoeld. Na het voedingsplan aangereikt te krijgen, bleek ook al snel dat het prima in te passen was in mijn eigen eet-schema. Na verloop van tijd begon ik mijzelf beter te voelen, er is meer nachtrust gekomen, meer energie en de buik is rustiger geworden. Uit de (her) test kwam ook dat mijn lichaam veganisme met de juiste supplementen prima aan kan, waar ik mezelf wel wat druk over maakte, gezien dit ook anders uit had kunnen pakken. Ik ben dankzij Trudy lichamelijk verder opklimmend, er zal nog wel wat tijd overheen gaan, maar nu met de juiste handvatten en kennis.

Trudy is een heel fijn mens met veel kennis en kunde, die je heel goed op weg kan helpen en na helpt denken over wat je mag doen voor jezelf! Totaal geen druk, maar verteld je wel op fijne en nette wijze waar het op staat! Voeding en zelfontwikkeling gaan mooi samen en zijn essentieel om te groeien en je goed te voelen, Trudy kan jou hier op fijne wijze mee helpen!

 

Marco Jochems
Trudieet Vitaal Plus programma
hand-2308932_1920
Babs

“8 kg lichter, geen spijsverteringsklachten meer en goed in mijn vel”

Ik deel graag mijn verhaal over Trudieet met jullie. Waarom hoor ik je denken ? Nou dat ga ik je vertellen. Ik liep al lange tijd met spijsverteringsklachten. Dat is lang geleden begonnen met veel buikpijnklachten. En toen begon de overgang. Dus opvliegers en gewichtstoename. Ik kwam op een punt waarbij ik dacht hier moet ik wat mee. Maar ja hoe dan ? Trudy kende ik al langere tijd. Ik heb lang getwijfeld maar op enig moment dacht ik : hup bellen en een afspraak maken.
Tijdens het eerste consult werd mijn huidige voedingspatroon besproken en bloed afgenomen (voor de EMBTest). Al snel kwam naar voren dat mijn voeding te eenzijdig en schaars was. Advies : onder andere meer fruit en verse groenten en vooral geen pakjes meer gebruiken. Pff dat was al een hele opgave.

De uitslag van het bloedonderzoek gaf veel duidelijkheid. En dus was het advies onder andere gluten- en lactosevrij, geen tarwe en suikers. Ik kreeg een voedingsplan wat hierop was afgestemd met het advies om een boodschappenlijst en voedingsschema voor een hele week te maken. Nou dat was een uitdaging kan ik je vertellen. Alles checken op ingrediënten en volgens verse bereiding. En dan ook nog fruit en zelf verse soep maken. Maar goed ik had A gezegd dus nu ook B zeggen.

Het eerste verschil was mijn energie level. Wow wat voelde ik me goed. Zoveel energie had ik in geen tijden gevoeld. En dat was dus mijn drijfveer om door te zetten.

Inmiddels ben ik 4 maanden verder, 8 kg lichter, geen spijsverteringsklachten meer en goed in mijn vel.

Wat ben ik blij met Trudy en de stap die ik heb gezet.

Dus als je klachten hebt schroom niet en schakel Trudy in. Ze helpt je op weg naar een nieuw leven. Ik deel graag mijn verhaal met jullie omdat ik inmiddels overtuigd ben van het plan van aanpak wat Trudy hanteert.

Babs 
Trudieet Vitaal programma

“Dit dieet heeft mij enorm geholpen”

Ik had al weer enige tijd last van mijn overtollige kilo’s, het zat me echt in de weg. Hiervoor wilde ik nu eindelijk eens naar een gewichtscoach. Voor een stok achter de deur, maar ook om te kijken hoe ik mijn voeding optimaal kon krijgen. Trudy kwam met het advies voor het Trudieet Slim programma, hierbij kreeg ik een voedingsplan waarin o.a. glutenvrij stond. En ze had gelijk, dit dieet heeft mij enorm geholpen, ook op vlakken die ik niet had verwacht. De meeste kilo’s ben ik inmiddels kwijt. Ik pas deze nieuwe manier van eten nog steeds makkelijk toe en ik eet eigenlijk lekkerder dan voorheen. Daarnaast beweeg ik meer en ga ik weer naar Pilates. Ik raad Trudy aan omdat ze goed weet wat ze doet en omdat ze ook een heel prettig persoon is en duidelijk kan uitleggen en goed kan motiveren.

R. uit Amstelveen
Trudieet Slim programma
IMG-20191106-WA0001
Sandra

“Ik was bang dat het ingewikkeld en moeilijk zou zijn”

Mijn grootste klachten waren vermoeidheid en me snel niet fit/ niet lekker voelen. Ook heb ik diverse allergieën als hooikoorts en reageer ik op diverse soorten (huis)dieren. Bij de Huisarts kwam ik niet verder. Als oud collega weet ik dat Trudy al jaren met voeding en gezondheid bezig is mijn keus voor Trudieet was dan ook een logische. Het programma is heel duidelijk. Ik had niet het gevoel dat ik kon falen, maar wel het gevoel dat ik een stok achter de deur had. Al heel snel zag mijn huid er beter uit, viel ik beetjes af, had ik minder last van diverse kwaaltjes en van mijn vermoeidheid. Eindelijk lag ik niet meer belachelijk vroeg op bed! Ik ben voor een groot deel gaan leven naar de dingen die ik geleerd heb. Ik merk de gevolgen sneller van dingen die niet goed voor me zijn, maar ook de gevolgen van dingen die wel goed voor me zijn. Door het volgen van het Trudieet Vitaal programma heb ik pas gezien dat het veel makkelijker is dan je denkt om wat aan je gezondheid te doen. Met inzet bereik je al snel resultaat, dit motiveert enorm. Ik was bang dat het ingewikkeld en moeilijk zou zijn en meer discipline van me zou vragen dan ik had. Dat bleek niet zo te zijn. Het fijne aan Trudy is dat je geen druk voelt, wel rust en duidelijkheid. Ze is goed bereikbaar, ik kreeg altijd antwoord op mijn vragen. Ik voel mijzelf weer fitter en vitaler.

Sandra van Kuik
Trudieet Vitaal programma

“Ik ervaar nu meer energie”

Ik had al enige tijd last van vage klachten in mijn buikstreek. Omdat ik een paar keer per week aan fitness doe ben ik ook veel met voeding bezig en at ik best wel gezond. Ik wilde graag mijn bloed laten testen met de EMBtest omdat de aanpassingen in mijn voeding, die ik zelf had uitgeprobeerd, niet of nauwelijks verbetering gaven. Het koste best wat inspanning om een nieuwe weg in mijn voeding te vinden, met ook iets andere verhoudingen, maar dat is gelukt. De positieve aanpak van Trudy heeft hierin zeker geholpen. Binnen 1 maand merkte ik al de eerste resultaten. Ik ervaar nu meer energie, een beter humeur en lijk ik ook makkelijk met stress te handelen. Mijn buik is veel rustiger, hier ondervind ik niet of nauwelijks nog klachten in. Echt bijzonder om te zien hoe voeding die voor de een gezond is, bij een ander klachten kan geven. De inzichten die je door het programma krijgt zijn goed blijvend toe te passen. Ik doe dit nu iets minder streng maar op een manier die goed bij mij past en waar ik me goed bij voel. Ik zou het Trudieet Vitaal programma en Trudieet dan ook zeker aanraden.

Jeroen Molenaar
Trudieet Vitaal programma
body-1846668_1920

“Ik wil gezond ouder worden en fit blijven”

Ik ben in oktober 2018 bij Trudieet geweest om een met een prikje in mijn vinger mijn bloed te laten testen op tekorten, en om een beeld te krijgen van de waardes, ik eet sinds 5 jaar gluten en koemelkzuivel vrij, en dat geeft wat denkwerk soms om variatie in de maaltijden te brengen. Wat ik zo goed vind met de test bij Trudy is dat er op diverse vlakken gekeken wordt waar het verbeterd kan worden, ook holistisch wat me aanspreekt, ik was dan ook blij verrast dat de uitslag vertelde dat mijn dikke darm meridiaan aandacht nodig had ivm mijn levensenergie, dat klopte exact op dat moment.
Ik heb veel van de informatie van het Trudieet Vitaal programma geleerd en slik de supplementen die geadviseerd werden. Ik wil volgend jaar weer een (her) test doen om te zien wat er is veranderd cq verbetert, ik wil gezond ouder worden en fit blijven, en met kennis en bewustzijn kun je hierin zoveel doen. Trudieet is laagdrempelig en professioneel. Trudy heeft erg veel kennis in huis die ze ook deelt en waarmee je dan zelf aan de slag kan.

Tanja Tigchelaar
Trudieet Vitaal programma