Wat klanten zeggen over Trudieet

Sandra

“Ik was bang dat het ingewikkeld en moeilijk zou zijn”

Mijn grootste klachten waren vermoeidheid en me snel niet fit/ niet lekker voelen. Ook heb ik diverse allergieën als hooikoorts en reageer ik op diverse soorten (huis)dieren. Bij de Huisarts kwam ik niet verder. Als oud collega weet ik dat Trudy al jaren met voeding en gezondheid bezig is mijn keus voor Trudieet was dan ook een logische. Het programma is heel duidelijk. Ik had niet het gevoel dat ik kon falen, maar wel het gevoel dat ik een stok achter de deur had. Al heel snel zag mijn huid er beter uit, viel ik beetjes af, had ik minder last van diverse kwaaltjes en van mijn vermoeidheid. Eindelijk lag ik niet meer belachelijk vroeg op bed! Ik ben voor een groot deel gaan leven naar de dingen die ik geleerd heb. Ik merk de gevolgen sneller van dingen die niet goed voor me zijn, maar ook de gevolgen van dingen die wel goed voor me zijn. Door het volgen van het Trudieet Vitaal programma heb ik pas gezien dat het veel makkelijker is dan je denkt om wat aan je gezondheid te doen. Met inzet bereik je al snel resultaat, dit motiveert enorm. Ik was bang dat het ingewikkeld en moeilijk zou zijn en meer discipline van me zou vragen dan ik had. Dat bleek niet zo te zijn. Het fijne aan Trudy is dat je geen druk voelt, wel rust en duidelijkheid. Ze is goed bereikbaar, ik kreeg altijd antwoord op mijn vragen. Ik voel mijzelf weer fitter en vitaler.

Sandra van Kuik

“Ik ervaar nu meer energie”

Ik had al enige tijd last van vage klachten in mijn buikstreek. Omdat ik een paar keer per week aan fitness doe ben ik ook veel met voeding bezig en at ik best wel gezond. Ik wilde graag mijn bloed laten testen met de EMBtest omdat de aanpassingen in mijn voeding, die ik zelf had uitgeprobeerd, niet of nauwelijks verbetering gaven. Het koste best wat inspanning om een nieuwe weg in mijn voeding te vinden, met ook iets andere verhoudingen, maar dat is gelukt. De positieve aanpak van Trudy heeft hierin zeker geholpen. Binnen 1 maand merkte ik al de eerste resultaten. Ik ervaar nu meer energie, een beter humeur en lijk ik ook makkelijk met stress te handelen. Mijn buik is veel rustiger, hier ondervind ik niet of nauwelijks nog klachten in. Echt bijzonder om te zien hoe voeding die voor de een gezond is, bij een ander klachten kan geven. De inzichten die je door het programma krijgt zijn goed blijvend toe te passen. Ik doe dit nu iets minder streng maar op een manier die goed bij mij past en waar ik me goed bij voel. Ik zou het Trudieet Vitaal programma en Trudieet dan ook zeker aanraden.

Jeroen Molenaar
body-1846668_1920

“Ik wil gezond ouder worden en fit blijven”

Ik ben in oktober 2018 bij Trudieet geweest om een met een prikje in mijn vinger mijn bloed te laten testen op tekorten, en om een beeld te krijgen van de waardes, ik eet sinds 5 jaar gluten en koemelkzuivel vrij, en dat geeft wat denkwerk soms om variatie in de maaltijden te brengen. Wat ik zo goed vind met de test bij Trudy is dat er op diverse vlakken gekeken wordt waar het verbeterd kan worden, ook holistisch wat me aanspreekt, ik was dan ook blij verrast dat de uitslag vertelde dat mijn dikke darm meridiaan aandacht nodig had ivm mijn levensenergie, dat klopte exact op dat moment.
Ik heb veel van de informatie van het Trudieet Vitaal programma geleerd en slik de supplementen die geadviseerd werden. Ik wil volgend jaar weer een (her) test doen om te zien wat er is veranderd cq verbetert, ik wil gezond ouder worden en fit blijven, en met kennis en bewustzijn kun je hierin zoveel doen. Trudieet is laagdrempelig en professioneel. Trudy heeft erg veel kennis in huis die ze ook deelt en waarmee je dan zelf aan de slag kan.

Tanja Tigchelaar