De meeste consulten vinden plaats in de praktijk in Aalsmeer. Het follow-up consult van Trudieet Vitaal en Vitaal Plus kan ook telefonisch plaatsvinden.

De praktijk in Aalsmeer is goed bereikbaar vanuit oa: Aalsmeer, Amstelveen, Kudelstaart, Uithoorn, Rijsenhout, Nieuw-Vennep, etc. Jouw ideale reisafstand bepaal je natuurlijk helemaal zelf.

Trudieet Vitaal

Tijdens de intake nemen we het door jouw ingevulde intakeformulier (en de uitkomst van de Bravermantest als je kiest voor deze optie) samen door.  Sommige punten worden nog wat verder uitgediept zodat hiermee in het advies rekening gehouden kan worden. We nemen middels een vrijwel pijnloze vingerprik een paar druppels bloed af. Deze stuur ik op naar het laboratorium van EMBTest.

We plannen drie weken na de intake het vervolgconsult, hierin bespreken we de uitslag van de EMBtest en het daaraan gekoppelde suppletie advies.

De suppletie zit niet bij de pakketprijs inbegrepen. Je kan (de meeste) suppletie wel via Trudieet bestellen. Je ontvangt van mij 10% korting op de advies verkoopprijs.

De EMBtest-uitslag in combinatie met de Bravermantest én de uitgebreide intake zijn de basis voor de opmaak van jouw persoonlijke voedingsplan.

Na 4 á 5 weken plannen we een follow-up consult. Je hebt zo voldoende tijd om de suppletie en het voedingsadvies toe te gaan passen en de eerste resultaten wellicht al te ervaren. We bespreken je vorderingen en je krijgt tips en adviezen voor bewegen en leefstijl.

Ter afsluiting plannen we nog eens 4 weken later het laatste consult in. We zullen alles evalueren en waar nodig of gewenst nog wat bijstellen en je kunt jouw laatste vragen kwijt.

(1)Doctor Erik Braverman, een Amerikaans breinwetenschapper, heeft een therapeutisch model ontwikkelt om de situatie van het brein in relatie tot de productie van neurotransmitters inzichtelijk te kunnen maken.  Hij heeft daarvoor een uitgebreide vragenlijst gemaakt met als doel inzicht te krijgen in de kracht en verzwakking van de neurobiochemie. De vragenlijst bestaat uit twee delen, het eerste deel bepaald de van nature overheersende neurotransmitter, in het tweede deel wordt bekeken in hoeverre er tekorten in de biochemie zijn binnen het profiel.
Als jouw situatie daar aanleiding toe geeft zal er altijd advies gegeven worden om jouw (huis)arts te raadplegen. Een advies van Trudieet kan de zorg van een reguliere arts nooit vervangen.

Trudieet Vitaal Plus

 

Trudieet Vitaal Plus. Dit is een mooie uitbreiding op het Trudieet Vitaal programma de plus staat hierbij voor een 2e EMBTest en een extra consult.

Door 6 tot 8 weken na het follow-up consult een hertest van de EMBTest te doen kun je goed zien wat jouw vorderingen zijn en of je zo op de goede weg bent naar jouw vitaliteit.

We zullen ook deze uitslag uitgebreid bespreken en zullen we jouw voedingsplan fine-tunen.

Trudieet Slim

 

Wil jij alleen een paar kilo’s kwijt? Dan is Trudieet Slim programma voor jou!

Na een uitgebreide intake krijg je nog 7 consulten waarin jij alles leert over de 3 stappen: voeding, bewegen en leefstijl met als doel het behalen van een bij jou passend gewicht.

Je leert welke invloed deze 3 stappen op jouw gewicht en vitaliteit hebben, je krijgt de handvatten die je inzicht geven zodat je kan zorgen voor een blijvende verandering. We houden middels deze weegconsulten jouw vorderingen bij en gaan waar wenselijk sturen we verder bij.

Ben jij bereid anders te kijken naar jouw voeding, je manier van eten, het boodschappen doen, etc. Zet dan de stap met het Trudieet Slim programma.

Bij medische klachten of als jouw situatie daar aanleiding toe geeft zal er altijd advies gegeven worden om  jouw (huis)arts te raadplegen.